Salong Harmonys behandlingar och tjänster

-Nagelbehandling med gelé


"Naglarna buffras och rengörs försiktigt, nagelbanden kontrolleras och hårda kanter avlägsnas innan en behandling med gelé."


- Nagelbitare 5 stegs behandling


" Denna behandling vänder sig till dig med problematik med  nagelbitning alternativt nagelrivning. 

Behandlingen är i 5 steg och löper under ca 3 månader."


-Manikyr


" Naglarna görs ren från nagelbands utväxt och fett/smuts . Behandlingen finns i 3 olika varianter och i varje behandling ingår polering med högklassisk nagelolja."
-Fransförlängning


"Fransarna tvättas med franstvätt som avlägsnar fett/smuts. På varje egen frans sätts en syntetfrans. Fransens kvalté avgör hur lång längd jag sätter.


- LashLift av egen frans


" Denna behandling ger en naturlig look och är en av de mest bokade tjänsterna idag. De egna fransarna böjs upp med speciell vätska och håller upp till 8 veckor.


- Färg av fransar / bryn


" Tillsammans med dig som kund går vi igenom önskemål om färg och form. Det är oerhört viktigt att Du som kund är saklig i hur Du önskar ha resultatet då detta är en permanent färgning."
-Chakrabalansering/ Healing


"Genom att använda 7 specifika ädelstenar balanserar jag dina 7 chakran i kroppen. Behandling kan utföras med kläder på"


- Regndropp/aromasmassage


"Genom att droppa olika eteriska oljor i högsta kvalité på din hud och med lätta röresler massera in dom stärker detta ditt immunförsvar, oljorna arbetar vidare i ca 7 dagar efter behandlingen"


-Vägledning/ Pendel


" Genom vanlig kortlek/pendel tyder jag kortens/pendelns information om framtiden. Det är viktigt att komma ihåg att detta är en vägledning och inget man skall leva efter"